Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z rybą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
ugotowana ryba
musztarda

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z rybą

SKŁADNIKI: 2 szklanki ugotowanej ryby w małych kawałkach, 4 jajka, 4 ciepłe tosty, 2 łyżki mleka, 4 łyżki masła, musztarda, sól i pieprz.

SPOSÓB WYKONANIA: Rozbić jajka i wymieszać jak na jajecznicę. Doprawić solą, pieprzem i musztardą. Dodać mleko i rybę. Rozpuścić masło i usmażyć na nim jajecznicę. Podawać na tostach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 10.01.2013 22:08
jak dla mnie połączenie wybuchowe, wolę albo jajo albo rybę.
Jolanta40 22.03.2012 16:55
smakowite połączenie
PaniMISIOWA 28.12.2010 18:47
piękne zdjecie, ale ja wolę jajecznicę z kiełbaską ;-)
Smakosz6 15.11.2010 09:22
super pomysł!!!!!
buksiak12 27.08.2010 16:26
super sprawa
Dorota71 27.08.2010 11:35
ciekawe jak smakuje,pewnie pysznie
Emilia22 27.08.2010 11:00
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak