Sposób przygotowania

Bułki rozdrabniamy mikserem lub blenderem. Można też ręcznie. Siekamy natkę pietruszki. Do bułek wlewamy mleko dodajemy sól i natkę pietruszki oraz wbijamy jajka.
Wyrabiamy masę podobną do masy kotletów mielonych.
Formujemy knedle i wrzucamy do osolonej gotującej się wody na około 20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ale knedle bez nadzienia?
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej i to się da jeść
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    o jej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o to jest jadalne?
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !