Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowy dip do warzyw

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz
bulion 1/3 kostki
papryka konserwowa 1 słoik
sok z cytryny kilka kropli
koncentrat pomidorowy 1 łyżeczka
czosnek 1 ząbek
jogurt gęsty 400 ml
twarożek 10 dag
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowy dip do warzyw

Jogurt zmiksować z twarożkiem , majonezem, sokiem z cytryny i rozpuszczoną w łyzce wody kostką bulionową.Odciekniętą paprykę rozdrobnić i zmiksować wszystko razem. Doprawić rozgniecionym czosnkiem, mieloną papryką, solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 15.03.2013 21:49
bardzo smaczna propozycja :)
kamyk 10.05.2012 09:12
wygląda extra
barbara11561 17.02.2012 09:49
świetny
Iwona51
Iwona51 16.10.2011 19:01
bomba
Seba 17.07.2011 23:10
super
Izabela/bella81 12.05.2011 08:03
fajny
Aneta41 29.03.2011 08:54
świetny
eli_555 20.02.2011 21:36
Jeszcze takiego nie robiłam.Fajny pomysł.
wolochski 10.01.2011 21:44
super
Islanzadi 28.11.2010 00:31
Fajny :)
wedith1 23.11.2010 20:37
Ciekawy:)
krzyniu1984 18.08.2010 13:18
może być super
Małgorzata113 15.08.2010 09:23
muszę spróbować zrobić taki dip

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak