Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jajeczny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
Musztarda stołowa Prymat 2 łyżki
twaróg 10 dag
jogurt gęsty 400 ml
majonez 1 łyżka
sok z cytryny 1 łyżeczka
jajko ugotowane na twardo 2 szt.
orzechy włoskie 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jajeczny

Zmiksować wszystkie składniki na gładką masę, doprawiając do smaku curry i imbirem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 04.09.2013 15:09
podoba mi sie to !!!
aisza1 27.05.2013 07:29
ciekawy przepis
ben-ka 13.08.2012 17:04
pyszny!!!!!
anemon 05.06.2012 13:17
Apetycznie i bardzo dekoracyjnie podałaś swój sos.
anemon 05.06.2012 13:16
Apetycznie i bardzo dekoracyjnie podałaś swój sos.
Mati13 08.12.2011 17:34
bardzo ładny i na pewno smaczny
Reda 20.10.2011 06:13
super przepis warto spróbować .
Justa32 31.08.2011 14:04
super
PaniMISIOWA 05.08.2011 10:48
i jakie piękne dekoracje :-)
PaniMISIOWA 05.08.2011 10:45
fajne
ela16 09.07.2011 11:37
dobre
gacopierz23 24.06.2011 21:28
smaczne
barbara11561 13.03.2011 07:52
Podoba mi się,na pewno dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak