Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 60 dag
cebula 4 szt
majeranek 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulą

Wątróbkę umyć, oczyścić i pokroić na kawałki. Pokrojoną cebulkę podsmażyć lekko na oleju, dodać wątróbkę i smażyć do momentu aż wątróbka w środku będzie przepieczona. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 19.07.2012 19:22
lubię taką wątróbkę :)
Iwona51
Iwona51 31.08.2011 17:57
smaczne
Wafelek2601 23.07.2011 12:48
dobra
Juleczka20 03.04.2011 06:52
uwielbiam
MAR3STA 30.03.2011 23:37
uwielbiam taką wątróbkę;)
Dorota61 06.01.2011 19:19
uwielbiam wątróbkę i często ją robię, mimo, ze mój mąż za nią nie przepada
Margo1 26.12.2010 12:44
lubię wątróbkę z cebulką
justyna111 29.09.2010 16:39
fajny przepis
Lidia11 29.09.2010 16:07
super
pauluna
pauluna 23.08.2010 12:19
nie lubie wąteubek
marzencia2007 23.08.2010 11:01
lubie wątróbke :) szczególnie taka krwistą :)
pioge7 17.08.2010 14:46
super
plocia 17.08.2010 09:28
pychotka, na szczęście mąż nie jada i więcej dla mnie :D
Monika193
Monika193 16.08.2010 16:44
uwielbiam taka, ale nie robie zbyt czesto bo nikt poza mna nie je :(
Misiek1 15.08.2010 11:05
Uwielbiam wątróbkę
Małgorzata113 15.08.2010 09:22
dawno nie robiłam wątróbki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak