Sposób przygotowania

Groch namoczyć na noc, ugotować, odcedzić i zmiksować. Bułkę odcisnąć z mleka, rozgnieść. Groch wymieszać z bułką, usmażoną na oleju cebulką, zmiażdżonym czosnkiem i majerankiem, solą i pieprzem. Uformować kotleciki i panierować je w jajku i bułce. Smażyć z dwóch stron na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobry przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja babcia robiła podobne, pycha
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawy przepis - groch, czosnek hmm
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawe ale to chyba nie dla mnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    pierwsze słyszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Pomysłowe;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Pomysłowe;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !