Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja po wiedeńsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 20 szt
masło 0,05 kg
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja po wiedeńsku

Jaja umyć, zalać wrzącą wodą tak, aby były nią pokryte, i gotować przez 3 minuty. Naczynie odstawić, a jaja wyjąć i gorące wybić do szklanek, dodać masło i sól

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak