Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę oczyścić i pokroić: cebule w kostkę a pieczarki w plasterki.
Koperek umyć, osuszyć i posiekać.
Żeberka umyć, pokroić na kawałki i podsmażyć na oliwie na zloty kolor.
Dodać pokrojoną cebulkę i chwilę smażyć.
Gdy żeberka się ładnie przyrumienią wlać wodę, dodać przyprawy i dusić pod przykryciem prawie do miękkości.
Gdy mięso jest prawie gotowe dodać koperek i pokrojone pieczarki.
Dusić jeszcze około 10 minut.
Doprawić ewentualnie do smaku i zagęścić sos mąką rozrobioną z niewielką ilością wody. Zagotować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnoscia pyszne
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    ajajaj......ależ one muszą być pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zeberka i pieczarki smakowite połączenie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pyszność

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !