Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 szt
cebula 1/2 szt
pieprz, sól do smaku
jabłko 1 szt
oliwa 3 łyżki
kapusta kiszona 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kiszoną kapustę, odcisnąć i pokroić. Włożyć do dużej salaterki.
Cebulę obrać, posiekać. Marchewkę oczyścić, umyć. Jabłko obrać, wyciąć gniazdo nasienne. Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Jabłko, marchewkę i cebulę dodać do kapusty, polać olejem, Przyprawić do smaku solą,pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

noculos 11.01.2012 11:12
lubie kiszona kapuste!
IlonaAlbertos 01.05.2011 00:39
Musi smakować wspaniale.
Dorota71 26.09.2010 10:56
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak