Sposób przygotowania

Kiszoną kapustę, odcisnąć i pokroić. Włożyć do dużej salaterki.
Cebulę obrać, posiekać. Marchewkę oczyścić, umyć. Jabłko obrać, wyciąć gniazdo nasienne. Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Jabłko, marchewkę i cebulę dodać do kapusty, polać olejem, Przyprawić do smaku solą,pieprzem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi smakować wspaniale.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    lubie kiszona kapuste!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !