Sposób przygotowania

Biszkopty układamy na dnie okrągłej formy. 1 galaretkę i 3 łyżeczki żelatyny rozpuszczamy w 1 szklance gorącej wody. Ostudzoną galaretkę dodajemy do jogurtu i łączymy za pomocą miksera. Masa ma bardzo płynną konsystencję dlatego na chwilę wstawiamy ją do lodówki. Kiedy zacznie tężeć wlewamy na biszkopty. wkładamy do lodówki na 1 godzinę. Następnie na wierz wlewamy galaretkę( 2 galaretki,2 łyżeczki żelatyny) rozpuszczoną w 700ml gorącej wody.I do lodówki na 2-3 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Ale ciacho! Mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    mniaam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubię takie serniczki, mało pracy a jaki pyszny efekt
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    szybko i smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Extra serniczek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !