Sposób przygotowania

Czosnek przepuszczamy przez praskę i mieszamy z miękkim masłem. Bagietkę kroimy w po skosie a następnie nacinamy wzdłuż. Smarujemy bagietkę wewnątrz masełkiem i posypujmy startym na tarce serem. Parówki obieramy z owijek a następnie kładziemy na ser i ponownie posypujemy serem. Cebulę kroimy w paseczki i posypujemy na wierz. Pomidorka kroimy w plasterki i układamy na samej górze. Bagietkę wkładamy do piekarnika na 20 min. i pieczemy w temp. 180\'C. Gotową smarujemy majonezem i ketchupem. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Kiedyś dostałam podobne danie w resteuracji po nazwą \"Big Hot-Dog\".
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Też takie robię- pyszne :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    dobre i szybkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajnie wyszła :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmmm super!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Podoba mi się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ale chrupiąca - pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna bagietka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    No ciekawa przekąska.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !