Sposób przygotowania

Ze schabu przygotować 4 kotlety, rozbić je, natrzeć posiekanym czosnkiem, doprawić solą i pieprzem. Każdy kotlet posmarować ostrą musztardą. Panierować kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Coś w sam raz dla mnie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    wypróbuję
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    suuuuuuuuuuper :)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Jadłam, smaczny jest kotlet z musztardą :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam ostre potrawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z musztardą jeszcze nie jadłam ale spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !