Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa mięsna na mielone

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowe 1/2 kg
jajko 1 szt
bułka czerstwa 1 szt
pieprz
sól
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Masa mięsna na mielone

Mięso wyłożyć do miski, wbić jajko.
Cebulę przesmażyć na tłuszczu, dodać do mięsa.
Bułkę namoczyć w wodzie, odcisnąć i dodać do mięsa, dodać sól i pieprz.
Wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 30.05.2011 22:20
Mielone pycha.
bogumiła3 15.09.2010 22:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak