Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka z piekarnika

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier puder
rodzynki 100 g
jabłka 1,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka z piekarnika

Jabłka umyć, nie obierać, ściąć górną część, wydrążyć gniazda nasienne.
Napełnić jabłka rodzynkami, przykryć ściętą częścią, ułożyć na blasze, skropić lekko wodą i upiec w piekarniku.

Podawać ciepłe posypane cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 02.01.2012 19:20
MNIAM

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak