Sposób przygotowania

Fasolkę namaczamy na noc , następnego dnia wstawiamy do gotowania, w między czasie kroimy cebulkę , łopatkę i kiełbaskę w kostkę , wszystko posypujemy przyprawami do smaku i smażymy , po usmażeniu kiełbaski i mięska z cebulą dodajemy do gotującej się fasolki i ma to się gotować do miękkośći. Gdy już wszystko będzie gotowe dodajemy 2ł. koncentratu pomidorowego i robimy zasmażkę z tłuszczu i mąki.

Komentarze

  • 5
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię fasolkę , fotkę końcową główną dodam po przygotowaniu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo dobra taka fasolka
  • 8
    original
    Opublikowano

    Beata73

    fasolka to moje obowiązkowe danie imieninowe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dość często ja robię ale tylu przypraw nie stosowałam, dziś skorzystam z twojego zestawu
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !