Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab faszerowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
mięso mielone 30 dag
pieczarki 10 dag
Kucharek przyprawa do potraw
Papryka słodka mielona Prymat
czosnek
cebula
olej

Przepis i sposób przygotowania na: schab faszerowany

pieczarki gotujemy mielimy mielone podsmażamy dodajemy do pieczarek podsmażamy na oleju cebulę dodajemy do mięsa i pieczarek dodajemy kucharka i pieprz schab rozkrawamy na prostokąt smarujemy farszem zwijamy w roladę i obwiązujemy nicią posypujemy kucharkiem i pieprzem oraz papryką i przeciśniętym czosnkiem mięso wkładamy do rękawa i pieczemy ok 2,5-3 godz

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 29.09.2010 15:09
troszkę długo,ale na pewno warto czekać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak