Sposób przygotowania

Tofu pokroić w plasterki, skropić sosem sojowym. Kotleciki panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej pomieszanej z sezamem. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnoscią dobre
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    takich to jeszcze nie jadłam
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    takich to jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !