Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GULASZ ANANOSOWY Z KIEŁBASĄ

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ananas 1 puszka
kiełbasa śląska 1/2 kg
cebula 8
koncentrat pomidorowy 1
masło 2 łyzki
sól i pieprz do smaku
fasola czerwona z puszki 2 puszki
Bazylia suszona Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: GULASZ ANANOSOWY Z KIEŁBASĄ

Kiełbasę i cebulę kroimy i wrzucamy na patelnie - podsmażamy. Kiełbasę wrzucamy trochę wcześniej od cebuli. Dokładamy pokrojone w kostkę ananasy z sokiem. Dodajemy czerwoną fasolkę bez wody. Dodajemy koncentrat pomidorowy i mieszamy. Na koniec wlewamy bulion i gotujemy około 10 minut. na koniec wsypujemy bazylię.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara55 08.10.2011 18:18
to nie dla mnie
szajba2 05.10.2011 15:38
to dla koneserów
kielcok1 18.08.2011 16:15
o jej to nie dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak