Sposób przygotowania

Białka ubić i dodawać porcjami cukier i żółtka..
Dodać mąkę, proszek i na koniec roztopiona margarynę
Wymieszać , wlać do tortownicy i posypać pokrojonym rabarbarem
Piec ok 35-40 min
Po upieczeniu ciasto posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię rabarbar w cieście, a Twoje ciacho pięknie wyrosło.
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    To prawda urosło pięknie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pięknie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !