Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy,kroimy w gruba kostke,zalewamy garacym bulionem.Kalafior czyscimy i dzielimy na rózyczki.Po 5 minutach gotowania ziemniakow dodajemy różyczki kalafiora.Gotujemy pod przykryciem jeszcze 20 minut.Filety z dorsza skrapiamy sokiem z cytryny,nastepnie posypujemy sola i pieprzem.Przyprawiona rybe kroimy w gruba kostke.Dokładamy do warzyw 10 minut przed koncem gotowania.Pod koniec gotowania dolewamy smietane wymieszana z maka.Czekamy az całosz zawrze.Gulasz przyprawiamy do smaku sola oraaz pieprzem.Przed podaniem posytpujemy grubo pokrojonym koperkiem oraz dekorujemy czastkami cytryny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !