Sposób przygotowania

Pierwsze 6 składników wyrabiamy na stolnicy. Wykładamy na blaszkę i nakłuwamy widelcem. Pieczemy. Białka ubijamy z cukrem, dodajemy porzeczki i mieszamy. Nakładamy na podpieczony placek i na 5 minut wkładamy jeszcze do piekarnika.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Mi tam zawsze wychodzi zakalec, a tu na zdjęciu poprostu cudo.
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    mi też zwykle wychodził zakalec dopóki nie patrzyłam na ręce mojej babci jak go robiła i teraz jest ok:) ach te babcie ;) one nie wiedzą co to jest zakalec :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Wygląda wprost genialnie, taki placek zjadłabym ze smakiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !