Sposób przygotowania

Zmielone pieczarki podsmażyć do petelni bez tłuszczu do odparowania wody. Mięso zmielone podsmażyć na petelni, dać do mięsa skrojony pomidor , wlać rozpuszczony sos bolognese przyrządzony zgodnie z przepisem na opakowaniu, chwilę razem wszystko gotować, doprawić do smaku wegetą i pieprzem, pod koniec połączyć z pieczarkami i napychać farszem rurki ( rurki mają być niegotowane) i układać w naczyniu do pieczenia wysmarowanym śmietaną, pozostały farsz wyłożyć na wierzch rurek i posypać startym serem żółtym , zapiec w piekarniku przez ok 30 min

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Robię bardzo podobne, pyszne są :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    aż ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Świetny wygląd i na pewno smak.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna potrawa:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    muszą być pyszne
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    super przepis ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Świetny pomysł jako przystawka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    nigdy nie próbowałam tak robić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    bardzo smaczne !!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !