Sposób przygotowania

Z mąki,jajka,oleju,wody i soli przygotować ciasto.Rozwałkować i wykrawać krążki,nałożyć farsz i dokładnie skleić.
Filet i por pokroić,podsmażyć na maśle i doprawić.Ostudzić i zmielić w maszynce.Ugotować w osolonej wodzie.Podawać polane roztopionym masłem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pyszne takie pierożki
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam pierogi
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowite pierożki
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    coś dla mnie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    i dla mnie....
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z takim nadzieniem jeszcze nie robiłam zawsze tylko z mielonym wieprzowym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    narobiłaś mi smaka na takie pierożki i chyba nie oprę się pokusie, jutro zrobię .....
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pierożków nigdy nie odmawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !