Sposób przygotowania

Umytą fasolę moczymy przez noc. Następnie gotujemy do miękkości. Na patelni podsmażamy, pokrojoną na małe kawałki mięso .Podsmażamy drobną pokrojoną cebulę i czosnek. Miękkie mięso, cebulę ,czosnek, przyprawy dodajemy do fasoli podlewamy 1 szklanka wody, dodajemy koncentrat pomidorowy i chwilę gotujemy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo lubię taką fasolkę, a nie jadłam jej chyba wieki :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    coś dla mojego starszego syna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Uwielbiam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !