Sposób przygotowania

Kostki rosołowe wrzucić do 2 litrów gorącej wody. Dodać marchewkę,pietruszkę którą należy należy zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę, drobno pokroić i zeszklić., dodać do zupy. Chili oczyścić z pestek.posiekać również wrzucić do zupy.Gotować aż do miękkości. Pod koniec gotowania dodać przecier pomidorowy i wyciśnięty czosnek.
Podawać z ryżem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pycha...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pycha...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !