Sposób przygotowania

Mięso schabowe pokroić w plastry rozbić tłuczkiem do mięsa , posolić i pieprzyć do smaku . Spożyć panierkę : przygotować na trzech talerzykach mąkę jajko i bułkę tartą i mięso w tych składnikach optoczyć .Na rozgrzana patelnię wlać olej i smażyć schaby z obu stron na złoty kolor. Pieczarki i cebulę umyć pokroić w plastry i smażyć na patelni doprawić pieprzem i solą. schabowe wyłożyć na forme do pieczenia na schabowe wyłożyć wcześniej przygotowane pieczarki z cebulą i posypać startym żółtym serem . Włożyć do piekarnika i czekać aż ser się roztopi . Na koniec można udekorować ketchupem np: krotkę .

smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smakował by mi taki kowal

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !