Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Cebulę w krążki i wkładamy na patelnie z rozgrzanym olejem, dodajemy liść laurowy i ziele angielskie. Podlewamy niewielką ilością wody.
Dusimy na małym ogniu.
Mieszamy aby cebula się nie przypaliła.
Parówki kroimy w dość grubą kostkę i dodajemy na patelnie, Dokładnie mieszamy i jeszcze chwilę podsmażamy. Doprawiamy sola i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    podoba mi się
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    robię podobny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    może być
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    o jej i to tak można
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    może być
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !