Sposób przygotowania

Jak mam dość wędliny ze sklepu to piekę po kawałku różnorodnego surowego mięsa i mam półmisek swojskich wędlin.
Mięso nacieram przyprawami i piekę na 100% poleży dłużej niż to ze sklepu.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna szyneczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    świetnie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    oh!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Fajnie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też sama sobie robię szyneczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Szyneczki już się uwędziły,pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczne wędliny. Takie domowe mięso jest bez porównania lepsze z tym ze sklepu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie wyglądają
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    inspirujący ten półmisek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam takie wędlinki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna szyneczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !