Sposób przygotowania

Gotujemy wywar z kostek rosołowych.
Ziemniaki i marchew kroimy w kostkę. Dodajemy warzywa do wywaru i gotujemy na wolnym ogniu około 15minut aż warzywa zmiękną.
Parówki kroimy w plasterki i wrzucamy do wywaru. Czosnek przeciskamy przez prasę i wrzucamy do zupy.
Doprawiamy curry, solą i pierzem. Na koniec posypujemy szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze nie spotkałam się z taką zupą, bardzo ciekawy przepis, gratuluję
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej jeszcze nie jadłam.
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    czasem robię taką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię parówki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    może być
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    może być smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !