Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy w kostkę, zalewamy wodą i dodajemy kostkę rosołową.
Kiedy ziemniaki będą miękkie dodajemy do zupy przeciśnięty przez prasę główkę czosnku. Rotrzepujemy jajka i wlewamy do zupy. Doprawiamy do smaku przyprawami.
Dodajemy na koniec śmietanę wcześniej hartując ją z odrobiną odstudzonej zupy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    uwielbiam zupe czosnkową
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobra zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    nigdy nie jadłam, a czosnek lubię więc trzeba spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    nie lubię czosnku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    to nie dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie lubię czosnku
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Powinna być pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !