Sposób przygotowania

Kapustę cieniutko poszatkować, lekko posolić, odstawić na 15-20 minut. Następnie osączyć z soku, dodać jajka pokrojone w sporą kostkę, osączoną kukurydzę, wymieszać. Z majonezu, ketchupu i kopru sporządzić sos, wymieszać z sałatką. Idealnie pasuje do dań z grilla. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Do grilla- idealne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    idealna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !