Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie po węgiersku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 5 szt
rodzynki 100g
orzechy włoskie 100g
śledzie 5-6 płatów (w zalewie solnej)

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie po węgiersku

Cebulę obrać i pokroić w paseczki.Cebulę,orzechy i rodzynki dusić na patelni aż cebula będzie miękka pod konie dodać ketchup lub koncentrat.Śledzie pokroić w paski, przełożyć cebulą i zostawić do wystygnięcia.Przekładać warstwowo.
Smacznego!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 05.10.2011 12:54
super śledzik
jasiek 05.10.2011 12:53
super śledzik
Barbara55 04.10.2011 16:03
a co na to śledz
ronald88 21.08.2011 11:47
super
gosia561 10.07.2011 20:06
świetna sprawa taki śledzik
Tika4444 21.04.2011 08:00
musze wypróbować
Tika4444 21.04.2011 08:00
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak