Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
marchew 25 dag
udka kurczaka 25 dag
makaron 1 opakowanie
sól
Liść laurowy suszony Prymat 1 sztuka
Pieprz czarny ziarnisty Prymat 3 sztuki
kostka rosołowa 1 sztuka
Ziele angielskie całe Prymat 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa

Mięso z kurczaka obgotować i pokroić na kawałki. Pieczarki i marchewkę oczyścić i zetrzeć na jarzynówce. Wodę zagotować, dodać pieczarki i marchewkę i ugotować, pod koniec gotowania dodać pokrojone mięso z kurczaka i przyprawy. Następnie dodać kostkę rosołową, sól i pieprz do smaku. Podawać z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 22.12.2012 23:01
smaczna
Katarzyna/kate1980 16.04.2012 21:21
wspaniała
Edyta31 12.10.2011 22:29
pycha, muszę spróbować
Mati13 26.03.2011 19:58
smaczna
BozenA 03.12.2010 17:54
mmm
BozenA 03.12.2010 17:54
mmm
Iwusia 13.08.2010 18:27
Apetyczna :)
Margo1 13.08.2010 14:15
Bardzo dobra ,dawno nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak