Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa Fasolowa :)

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała fasola 250 g
smalec 50 g
masło 30 g
cebula duża
marchewka
pory 2
pietruszka mała
rozól wołowy 1 l
sól
pieprz najlepiej biały
kasza jęczmienna 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Fasolowa :)

płukamy fasolę na kilka godzin mocząc w wodzie.

- rzogrzewamy smalec dodajemy drobno posiekana cebule obrane wyplukane drobno zciachane warzywka czesto mieszajac smazyc ok 10 min

- po czym dodajemy rosol odcedzona fasole wyplukana kasze i maslo gotujac na malym ogniu az fasola zmięknie
- przed podaniem doprawic sola i pieprzem :)

smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 05.10.2010 18:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak