Sposób przygotowania

Do sosu potrzebujemy: 2 łyżeczki mąki, 3/4 szklanki mleka, 10 dag żółtego sera i przyprawy
Robimy sos w garnuszku kolejno dodając: masło, mąka, mleko i ser. Zagotowujemy ciągle mieszając na małym ogniu
Warzywa oczyszczamy i gotujemy tak aby były niezbyt miękkie. Filety solimy i posypujemy przyprawa do ryb. 3/4 warzyw układamy w wysmarowanym oliwą naczyniu żaroodpornym , następnie filety i kolejne warzywa.
Zalewamy sosem.
Zapiekamy 20 minut pod przykryciem i kolejne 15 minut bez przykrycia aż się zarumieni.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bedzie dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    zaraz zrobię
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    uwielbiam ryby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię rybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    mintaja lubię ale bez sosu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    rybkę uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !