Przepis i sposób przygotowania na: MUSZLE Conchiglie Z KURCZAKIEM I PIECZARKAMI W SOSIE ŚMIETANOWYM
2/Na koniec całość wymieszać ze śmietaną. Gotowy sos przelać do makaronu i wymieszać. Podawać gorący, posypany zieleniną.
makaron muszelki | 400 gram |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 250 gram |
filet z kurczaka | 0,5 kg |
groszek konserwowy | 1 puszka |
śmietana 30% | 200 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
tymianek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: