Sposób przygotowania

• z mąki, masła, jajka i kakao zagnieść ciasto,
• uformować kulkę i włożyć na 1-2 godziny do lodówki,
• po tym czasie ciasto rozwałkować i wyciąć z niej koła, wyłożyć nimi małe foremki na ciastka,
• po nakłuwać ciasto widelcem i piec w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni Celsjusza przez 10 min,
• brzoskwinie wypestkować, obrać ze skórki, zmiksować,
• czekoladę roztopić w kąpieli wodnej,
• do gotowych ciastek nakładać po porcji czekolady i masy brzoskwiniowej,
• obie masy lekko wymieszać wykałaczką,
• udekorować kwiatkami

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    jakie fajowe!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Rewelacyjne myślę ze warte spróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha ciasteczka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !