Sposób przygotowania

Marchew obrać, pokroić w talarki i gotować ok 5 minut w wywarze warzywnym, dodać groszek i gotować kolejne 15 min. Obrać buraka, pokroić w plasterki, dodać do zupy, zagotować, doprawić do smaku chrzanem, solą i pieprzem, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    idealny dla meza na ......... kaca
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    ooo z groszkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłąm jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    z groszkiem jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis :]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Isia

    fajne kolorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !