Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al\'dente,odcedzamy.Pieczarki obieramy i smażymy z cebula na oleju doprawiamy solą i pieprzem do smaku.W naczyniu żaroodpornym wysmarowywujemy olejem i wysypujemy bułka tartą.Makaron dzielimy na trzy części oraz pieczarki na dwie części, na dno naczynia układamy pierwsza warstwę makaronu i pieczarkek posypujemy troche startym serem i doprawiamy nastepnie kładziemy drauga warstwę makaronu i pieczarki,doprawiamy.Na koniec układamy ostatnia warstwe makaronu i posypujemy startym serem,pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni około 40 min.Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !