Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa do rafaello

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 2 łyżki
cukier puder 2 łyżki
kakao 2 łyżki
mleczko pszczele 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: polewa do rafaello

Lekko podgrzać wszystkie składniki. Wymieszać na jednolitą masę. Podgrzewać na średnim ogniu do Zagotowania ciągle mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak