Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z łososia
Przygotowujemy sos:
w wysokim kielichu mieszamy oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, sos do sałatek, pieprz i sól.
Stawiamy sos na środku talerza z łososiem.
Przybieramy sałatą i cykorią.
łosoś wędzony plastry | 2 opakowania |
cytryna | 1 szt |
limonka | 1 szt |
sałata | 1 garść |
cykoria | 1 szt |
oliwa | 200 ml |
ocet balsamiczny | 3 łyżki |
sos do sałatek | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: