Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ROLADKI Z FARSZEM CHRZANOWO-JAJECZNYM

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 8-10 plastórw
jajka ugotowane na twardo 3 szt
serek kanapkowy biały 3 łyżki
Chrzan śmietankowy Smak 3 łyżeczki
szczypiorek 0,5 pęczka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: ROLADKI Z FARSZEM CHRZANOWO-JAJECZNYM

1/Jajka obrać i posiekać (ja przeciskałam je przez praskę do ziemniaków), dodać serek, majonez, chrzan, szczypiorek i przyprawy. Dobrze wymieszać, by składniki się dobrze połączyły. Na każdy plaster szynki nakładać trochę farszu i zwijać w rulon. Przed podaniem porządnie schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiktoria29 26.03.2015 20:31
bardzo fajna i prosta przekąska
mirosława4 26.03.2015 16:44
smaczna przekąska na Wielkanoc
jasiek 26.03.2015 16:10
idealna na Wielkanoc
Monika-twin 26.03.2015 15:15
fajne,tez takie robie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak