Sposób przygotowania

Warzywa obrać i zalać 2 l. wody dodajemy kostkę rosołowa i gotujemy , następnie dodajemy brukselkę , różyczki kalafiora i fasolkę i gotujemy aż zupka nabierze smaku i warzywka będą miękkie. Zupkę przyprawiamy solą i pieprzem, sypiemy natka pietruszki i ł. masełka.

Komentarze

  • 5
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ma taki wysmienity smak
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdrowa zupcia :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    smacznie smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Smacznie i zdrowo, to coś co lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszna!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    brukselka muszę spróbowac
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Lubię brukselkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smakowita
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię to warzywo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !