Sposób przygotowania

Owoce róży sumyć, osuszyć i usunąć pestki. Z cukru i wody ugotować syrop i do gorącego wrzucic obrane owoce, smazyc powoli ok. 15 min., po czym odstawić do następnego dnia. Smażyć jeszcze raz i smażyc do przejrzystego koloru. Następnei przełożyć do słoików i zagotowąc ok. 10 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    adagio

    super smak tyko, ja bym poradziła by zmiksować - ja tak zrobiłam - smak luksusowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    własnie wypestkowałam i będe robić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszota tylko dzika ró?a jest na wag? z?ota.
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !