Sposób przygotowania

CIASTO
Z podanych składników zagnieść ciasto.
Ciasto podzielić na 3 części, każdą część rozwałkować na grubość 1 cm.
Piec każdy placek oddzielnie na złoty kolor.Piec w prodiżu.

KREM
Śmietanę zmiksować z cukrem pudrem.
Przekładać kremem ostudzone placki, posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Czy do śmietany należy dodać żelatynę lub jakiś śmietan fix?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !