Sposób przygotowania

Arbuz ( połówka ) wydrążyć, pozostawić tylko \"skorupkę\" arbuza. Owoce oczyścić, pokroić w kosteczkę/połówkę. Galaretki rozpuścić wg przepisu ale w mniejszej ilości wody. Owoce przełożyć do arbuza, zalać tężejącą galaretką. Chłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zapowiada się świetnie, będzie trzeba koniecznie spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pomysłowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Fajny pomysł na podanie deseru
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fantazyjnie , pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    musi być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super, często robie podobny w lecie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię niespodzianki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    dla mnie bomba:d
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !