Sposób przygotowania

Krewetki osączyć na sitku. Awokado przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć pestkę i wydrążyć miąższ, skropić go sokiem z cytryny i posiekać drobno. Paprykę pokroić w kosteczkę. DO majonezu dodać alkohol i koncentrat pomidorowy. Wymieszać. Miąższ awokado, krewetki i paprykę połączyć z sosem majonezowym. Masę nałożyć do łupinek. Podawać z plasterkami pomarańczy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    a te krewtki to niby jakie? bo puszki sa rozne?
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Nie jestem smakoszem krewetek, zatem ja na pewno dałabym najmniejszą możliwą puszkę ;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Awokado zjem ,ale krewetek nie
  • 10
    original
    Opublikowano

    plocia

    oo z krewetkami, warto wypróbować
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    awokado spoko gorzej z owocami morza...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    przyznam że takich potraw nie znosze ale punkt za pomysłowość
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cirekawy przepis
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    to coś dla mnie
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie składników :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Jak smakują krewetki? Przyznam, że nigdy nie jadłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Ciekawe połączenie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !