Sposób przygotowania

Gruszki przekroić na pół. Usunąć z nich gniazda nasienne. Pokroić je w plasterki i skropić sokiem z cytryny żeby ściemniały. Szpinak dokładnie umyć i osuszyć. Na liściach szpinaku układać plasterki gruszek, na nich plasterki bryndzy - na przemian. Sałatkę polać oliwą z oliwek. Posypać ją czerwonym pieprzem i przybrać malinami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawe: połączenie gruszek ze szpinakiem. Na pewno warto wypróbować :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    zgadza się
  • 11
    original
    Opublikowano

    plocia

    smaczne i na letnie przekąski
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    nazwa interesująca
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maria23

    Brzmi pysznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !