Sposób przygotowania

Karkówkę oprószyć odrobiną soli,pieprzu. Włożyć do garnka lub metalowej patelni. Marchew obrać pokroić w plastry,cebulę pokroić dodać do mięsa,podlać wodą.Dusić pod przykryciem, aż wszystko będzie miękkie. Pod koniec duszenia dodać zupę grzybową rozrobioną w 500ml.wody i gotować jeszcze 5 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    A w składnikach brakuje kilku suszonych grzybków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fajny przepis:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Przepyszne !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    karkówki w grzybowym jeszcze nie robiłam, a musi być dobra :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    bardzo smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    uwielbiam taką karkówkę
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    uwielbiam taką karkówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !